MAEGG STEEL SOLUTIONS

MAEGG STEEL SOLUTIONS levert uit voorraad zowel buizen, fittingen als flenzen in zowel koolstofstaal als roestvaststaal. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid bij onze eigen machinefabriek op maat gemaakte items te produceren en te laten bewerken. 

 

Bij MAEGG STEEL SOLUTIONS heeft u de mogelijkheid om een compleet pakket aan te vragen. Wij leveren de kwaliteiten zoals Incoloy, Monel, Inconel, Hastelloy en 904L + 317L via diverse partners bedrijven waarmee wij als jaren zaken doen en die ook door ons worden gescreend.

 

In samenwerking met MAEGG SAFETY SOLUTIONS beschikken wij ook over de mogelijkheid uw bedrijf naast de buizen, fittingen en flenzen te voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw medewerkers. 

Buizen

Koolstofstaal:

Grade B + Grade 6
OD: Naadloos t/m 24"
WT: t/m XXS

 

Uit voorraad leverbaar.

 

Roestvaststaal:
304(L) + 316(L)
OD: Gelast t/m 24" + Naadloos t/m 12".
WT: t/m XXS

 

Uit voorraad leverbaar.

 

Wij kunnen de buizen op maat zagen tegen een meerprijs.
 

Fittings/Flenzen

Koolstofstaal:

WPB / A105 + WPL6 / LF2
OD: t/m 24"
WT: t/m XXS

 

Uit voorraad leverbaar.

 

Roestvaststaal:
304(L) + 316(L)
OD: t/m 24".
WT: t/m XXS

 

Uit voorraad leverbaar.

 

Eventueel afdraaien van de fittingen en flenzen naar een gewenste wanddikte is mogelijk bij onze eigen machinefabriek tegen een meerprijs. 

Forged fittings

Wij leveren in zowel koolstofstaal als in roestvaststaal diverse 3000 en 6000 lbs fittings uit voorraad.

 

Naast onze voorraad leveren wij vanuit onze eigen productie diverse op maat gemaakte producten maar ook spectacle blinds, spades, bochten, T-stukken, etc.